Läste igår om Henri Matisse som formulerade sin strävan med sin konst så här

“Vad jag drömmer om är en konst som innehåller balans, renhet och klarhet utan bekymmer eller deprimerande innehåll… som kanske… har en lugnande inverkan, ger mental vila… eller som liknar en skön fåtölj där man kan vila sig när man är trött.”

Känner mycket likt för min egen konst, vill att den skall vara som skön musik som ger bra känslor ända in i själen.

när jag fångade denna bild sprang jag som en dåre i snårig terräng för att tajma in båten och molnet så att deras samspel skulle ge balans i bilden.

Appropå något annat så förenade jag nytta med nöje idag och tog med fru och barn runt en massa ärenden med bilen. Då slog det mig vad snabbt lille Aston växer och va glad jag är att jag har så många fina bilder av hans första år. Det är ju verkligen ögonblick som inte går att fånga igen.

så passa på att boka porträtttillfälle nu innan våren är fullbokad, tveka inte att höra av er om ni har frågor hur det går till etc..

pris för porträttsession ca 1,5tim inkl. A4 colllage är 895SEK utöver det 450SEK för A3, 295SEK för A4 eller 4st 10×15.

Porträtten är tänkta att ramas in och hänga på väggen, min porträttstil liknar stilen på min övriga konst, jag prioriterar alltså att fånga en känsla, ett ögonblick eller en gest som förmedlar något istället för att absolut behöva ta ett uppstylltat helkroppsporträtt..

ha en bra helg!